Jövőkép Stúdió - Bodor Anita
info@jovokepstudio.hu

Minőségi munka

A coaching segítő folyamatában és a képzések, tréningek során is rengeteg pozitív visszajelzés érkezik, ami nagyon fontos, hisz feltölt, épít, előrevisz.

Coach képzések:

"Szuper kedves és jólelkű csapat, jól összerakott és összeválogatott tananyag, gyakorlat orientált, ember- és igényközpontú képzés. Nagyon szerettem a life coach tanfolyamra járni. Életem során az első olyan képzés, amire élvezet volt bejárni, készülni, hiszen az önismereti részeknek köszönhetően ez nem csupán egy tanfolyam volt. Számomra egyértelmű, hogy a kiegészítő modulokat is szeretném megcsinálni a Jövőkép Stúdiónál." (B.D)

"A Jövőkép Stúdió a lehetőségek színes tárháza ténylegesen, ahogyan azt a stúdió logó is szimbolizálja! Számomra már az első pillanatban inspirálóak voltak a honlapon megfogalmazott gondolatok és akkor még nem is sejtettem, hogy milyen fantasztikus képzési napokban lesz majd részem! A bennünket tanító oktatók személyisége, szakmaisága rendkívüli. Sugárzik róluk az elhivatottság, a nagyfokú empátia, a befogadó attitűd! Lelkesedésük fáradhatatlan volt az egész képzési időszakban, ennek köszönhetően egy szeretetteljes, biztonságot nyújtó légkörben tanulhattunk tőlük. A képzésen részvevő idegenekből, egy igazi baráti közösséget kovácsoltak. A tematikában felsorolt elméleti tananyag mellett a rengeteg játék, beszélgetés segítségével fejlődött az önismeretem, az önbizalmam és egy új szakmát is megismertem, megtanultam. A képzés minden pillanatára szívesen emlékszem vissza, hálásan köszönök minden őszinte érzést, gondolatot és tapasztalatot! A jövőképem letisztult, bátran folytatom az utam a coaching útján! Tudom, hogy a Jövőkép Stúdió által szervezett további képzéseken is ott leszek, mert ott a helyem! Ez nem is kérdés!" (Kondráthné Straub Andrea)

"Nagy izgalommal jelentkeztem a képzésre, hisz nagyon érdekelt, hogy mit is jelent maga a fogalom. Mit jelent az, hogy valaki coach illetve hogyan kell majd ezzel a tudással dolgozni. A sok elméleti ismeret mellett rengeteg gyakorlati tudást is szereztünk, illetve sokszor azonnal ki is próbáltuk az elméletben tanultakat. Ezzel értelmet nyert minden információ, még ha nem is tudtunk azonnal minden miért-re válaszolni. A gyakorlatok közben sokat sírtunk és nevettünk, felszabadultak az érzelmeink s a gondolataink is szárnyalni kezdtek. Egy-egy felismerés boldoggá tett minket és nagyon tudtunk örülni egymás őszinteségének. A képzés folyamán valójában egy önismereti tréningen is részt vettünk, amellett, hogy egymást is egyre jobban megismertük. Megismertük és megszerettük egymást és oktatóinkat is. Folyamatosan azt éreztem, hogy milyen jó lenne, ha a barátaim, a kollégáim esetleg családtagjaim is velünk lehetnének és részesei lehetnének ennek a CSODÁNAK! Én személy szerint nagy átalakuláson mentem keresztül, egyre mélyebbre és mélyebbre ástam magamban, az érzéseimben. Ahogy egyre jobban megismertem magamat, tudtam magamra figyelni és megtanultam másokra is figyelni. Értő figyelemmel és nem csak füllel! A képzés megtanított arra is, hogy valóban beleképzeljem magam a másik helyébe, helyzetébe, eligazodjak a gondolatai között és tudjam úgy irányítani a beszélgetést, hogy beszélgetőtársam maga találja meg a megoldást. Ez felemelő érzés volt. Megtanultam használni az erősségeimet és elfogadni a hibáimat. Nagyon hálás vagyok ezért a képzés vezetőjének, Anitának, aki nyugodtságával, kedvességével, kiegyensúlyozottságával mindvégig bátorított minket! Kívánom, hogy még sokan részesei legyenek ennek a színvonalas, sokoldalú és tartalmas képzésnek!" (Ráczné Horányi Mónika)

"Saját „Csodahegyemet” kaptam meg a Jövőkép Stúdió képzésén:

- egy szenzációs csapat tagja lettem, együtt növekedtünk,

- szuper trénerek odaadó hozzáállásával fejlődtem,

- egyedi technikákat, készségeket sajátítottam el,

- jártasságot szereztem a folyamatok kezelésében,

- új eszközökkel, kérdezés technikával gyarapodtam,

- önismeretem kiteljesedett, képessé váltam meglátni önmagamat másokban,

- megtaláltam a boldogabb önmagamat a képzés során,

- a csúcsa a képzésnek számomra, hogy elértem a célt, azaz én magam fejlődve képessé váltam arra, hogy másokat elsegítsek a boldogabb önmaguk megtalálásához.

Hálás szívvel köszönöm Anitának, Csillának és Izának, hogy megmutatták, hogy a csoda bennünk van! További eredményes és sikeres képzéseket kívánok! Isten áldása kísérje a munkátokat és életeteket!" (M.Tné.)

"Hálás vagyok, hogy megismerhettelek Benneteket a Life coach képzés kapcsán. Rendkívül kellemes, kulturált, oldott légkörben sikerült megismerni egy új tudomány rejtelmeit az elmúlt félév során. A kis csapatunk nevében is mondhatom, hogy köszönöm az élményeket, és bátran ajánlom a képzést mindazoknak, akik segíteni szeretnének embertársaikon." (Tokovics Klára)

"A képzés nagyon színvonalas volt. Sok olyan dolgot tanultam, amit life és business coachként a szakmában hasznosítani tudok. Segítettetek jobban megismerni önmagam. Köszönöm a sok támogatást. Jól éreztem magam." (Gáldonyi Sándor)

Néhány vélemény a név nélküli elégedettségi kérdőívről:

"Nagyon hasznos volt és sokat fogok belőle hasznosítani. Tartalmilag nem változtatnék, nagyon élveztem és remélem, hogy egyre több emberhez el fogok jutni, a házi feladatokat nagyon szerettem."

"Maximálisan azt kaptam, amit vártam. Sokat tanultam és várakozással jöttem minden képzési napra, élveztem az együtt töltött időt, örülök, hogy megismerhettem ezeket a nagyszerű EMBEREKET! Köszönöm. "

"Nagyon családias, baráti hanguatban teltek a képzési napok. Az elméleti rész nagyon kidolgozott, logikus felépítésű, a gyakorlat sokrétű, izgalmas volt. A tréningeken is rengeteget tanultam, tapasztaltam. Köszönöm."

Coch tréningek:

"Nagyon vártam a párkapcsolati coaching tréninget. Számomra az volt a legjobb, hogy egy nagyon szakszerű, érdekes, sok információt tartalmazó tananyagot kaptam, mindezt megspékelve a gyakorlatokkal. Már alig várom, hogy mindezt a gyakorlatban hasznosíthassam!"

"A gyermekem miatt jöttem a gyerek coachingra. Már éreztem, hogy jól választottam, amikor a rengeteg gyakorlatot, technikát tanítottátok. És bármit kérdeztem, megkaptam a szakszerű magyarázatot, támogatást. Nagyon sokat kaptam, hélás vagyok."

Egyéni coaching:

"Amikor ne hagytad, hogy belesüppedjek az önsajnálatba, sőt kérdéseiddel rávilágítottál arra, hogy szinte minden kudarcot magamnak köszönhetek, ugyanakkor  segítettél a továbblépéshez szükséges erőforrásaimat előkotorni magamból, bár egyáltalán nem mutattam ki neked, nagyon hálás voltam, és örültem, hogy tőled kértem segítséget. Nagyon köszönök mindent. Maradj ilyen végtelenül kedves, türelmes és profi, amilyen vagy:)"  (Gál Krisztina)

"Soha nem gondoltam, hogy ekkora változást fog beindítani életemben az a négy alkalom, amit veled töltöttem el.  Nagyon mély felismeréseket hozott az OH kártya is. Hálás vagyok és jövök még hozzád, ebben biztos vagyok."  (Kovácsné Kis Ildikó)

"Mivel régóta ismerlek, tudtam, hogy jó kezekbe kerülök. Ám ennél azért jóval több történt. Rendbe jött az életem, egy keserves válás után képes vagyok újra hinni, sőt, most már hamarosan elkezdhetünk dolgozni a párkapcsolatra is. Kíváncsi vagyok, kész vagyok. És fontolgatom, hogy érdemes lenne beiratkoznom a Life coach képzésre is, ahol az önismeretem tovább tudnám mélyteni."  (Nemes Tímea)

"A munkahelyi gondjaim megoldódtak, persze sokat kellett dolgoznom ezért. Érdekes volt a business coaching, nagyon letisztult és egyértelmű képet kaptam magamról és a munkához való hozzáállásomról. Használom a technikákat, amiket megismertem. Köszönöm, hogy segített és partner volt mndebben. Ajánlani fogom az ismerőseimnek." (Láng Zsolt)