Jövőkép Stúdió - a hely, ahol fejlődni jó!
info@jovokepstudio.hu

Amire büszkék vagyunk

A coaching segítő folyamatában és a képzésk, tréningek során is rengeteg pozitív visszejelzést kapunk, ami bennünket is feltölt, épít, előrevisz.

Coach képzések:

"Hálás vagyok, hogy megismerhettelek Benneteket a Life coach képzés kapcsán. Rendkívül kellemes, kulturált, oldott légkörben sikerült megismerni egy új tudomány rejtelmeit az elmúlt félév során. A kis csapatunk nevében is mondhatom, hogy köszönöm az élményeket, és bátran ajánlom a képzést mindazoknak, akik segíteni szeretnének embertársaikon." (Tokovics Klára)

"A képzés nagyon színvonalas volt. Sok olyan dolgot tanultam, amit life és business coachként a szakmában hasznosítani tudok. Segítettetek jobban megismerni önmagam. Köszönöm a sok támogatást. Jól éreztem magam." (Gáldonyi Sándor)

Néhány vélemény a név nélküli elégedettségi kérdőívről:

"Nagyon hasznos volt és sokat fogok belőle hasznosítani. Tartalmilag nem változtatnék, nagyon élveztem és remélem, hogy egyre több emberhez el fogok jutni, a házi feladatokat nagyon szerettem."

"Maximálisan azt kaptam, amit vártam. Sokat tanultam és várakozással jöttem minden képzési napra, élveztem az együtt töltött időt, örülök, hogy megismerhettem ezeket a nagyszerű EMBEREKET! Köszönöm. "

"Nagyon családias, baráti hanguatban teltek a képzési napok. Az elméleti rész nagyon kidolgozott, logikus felépítésű, a gyakorlat sokrétű, izgalmas volt. A tréningeken is rengeteget tanultam, tapasztaltam. Köszönöm."

Coch tréningek:

"Nagyon vártam a párkapcsolati coaching tréninget. Számomra az volt a legjobb, hogy egy nagyon szakszerű, érdekes, sok információt tartalmazó tananyagot kaptam, mindezt megspékelve a gyakorlatokkal. Már alig várom, hogy mindezt a gyakorlatban hasznosíthassam!"

"A gyermekem miatt jöttem a gyerek coachingra. Már éreztem, hogy jól választottam, amikor a rengeteg gyakorlatot, technikát tanítottátok. És bármit kérdeztem, megkaptam a szakszerű magyarázatot, támogatást. Nagyon sokat kaptam, hélás vagyok."

Egyéni coaching:

"Amikor ne hagytad, hogy belesüppedjek az önsajnálatba, sőt kérdéseiddel rávilágítottál arra, hogy szinte minden kudarcot magamnak köszönhetek, ugyanakkor  segítettél a továbblépéshez szükséges erőforrásaimat előkotorni magamból, bár egyáltalán nem mutattam ki neked, nagyon hálás voltam, és örültem, hogy tőled kértem segítséget. Nagyon köszönök mindent. Maradj ilyen végtelenül kedves, türelmes és profi, amilyen vagy:)"  (Gál Krisztina)

"Soha nem gondoltam, hogy ekkora változást fog beindítani életemben az a négy alkalom, amit veled töltöttem el.  Nagyon mély felismeréseket hozott az OH kártya is. Hálás vagyok és jövök még hozzád, ebben biztos vagyok."  (Kovácsné Kis Ildikó)

"Mivel régóta ismerlek, tudtam, hogy jó kezekbe kerülök. Ám ennél azért jóval több történt. Rendbe jött az életem, egy keserves válás után képes vagyok újra hinni, sőt, most már hamarosan elkezdhetünk dolgozni a párkapcsolatra is. Kíváncsi vagyok, kész vagyok. És fontolgatom, hogy érdemes lenne beiratkoznom a Life coach képzésre is, ahol az önismeretem tovább tudnám mélyteni."  (Nemes Tímea)

"A munkahelyi gondjaim megoldódtak, persze sokat kellett dolgoznom ezért. Érdekes volt a business coaching, nagyon letisztult és egyértelmű képet kaptam magamról és a munkához való hozzáállásomról. Használom a technikákat, amiket megismertem. Köszönöm, hogy segített és partner volt mndebben. Ajánlani fogom az ismerőseimnek." (Láng Zsolt)