Jövőkép Stúdió - Bodor Anita
info@jovokepstudio.hu

Jövőkép beszélgetés - út a vágyott jövőbe

Ha úgy érzed, hogy megakadtál, nem tudsz tovább lépni, de mindenképpen változtatni, fejlődni szeretnél, ha önismereti utadon segítségre van szükséged, akkor próbáld ki a Jövőkép beszélgetést! 

Abban tudok neked segíteni, hogy tovább tudj haladni, szintet tudj lépni, hogy elérhesd a vágyott jövőt. Mindehhez tisztázzuk jelenlegi helyzetedet, dolgozunk a benned lévő, gátló tényezők feloldásán, illetve meghatározzuk céljaidat és kidolgozzuk az oda vezető utat.

Ahhoz, hogy hatékonyak legyünk, szükség van rád teljesen, az elhatározásodra, igényedre a változás, fejlődés iránt. Én ott leszek melletted, támogatlak, erőt adok, motivállak, hogy ne érezd magad egyedül! Magánéleti-life és munkahelyi-business elakadások kezelésében egyaránt tudok segíteni.

Mik lehetnek a magánéleti-life Jövőkép beszélgetés témái?

Bármi, ami miatt nem tudsz teljes életet élni és megnehezíti a mindennapjaid működését. Minden, ami önismeret. Például önbizalomhiány-, önelfogadás-, önszeretet-, önbecsülés témakörei, útkeresési kérdések, egyéni teljesítmény növelése, egészségügyi problémák, párkapcsolati nehézségek, pénzügyek, változások vagy átmenetek kezelése, szokások megváltoztatása, konfliktusok, stressz kezelés, krónikus időhiány, magány és minden téma, ami javítandó az életedben.

Ide tartozik a Párkapcsolat Jövőkép beszélgetés, melynek során a párkapcsolatban vagy párkeresésben felmerült akadályok, élethelyzetek megoldásával foglalkozunk, akár egyénileg, akár párban.

Egyre nagyobb igény van a Gyerek és kamasz Jövőkép beszélgetésekre, melyek hatékony megoldást nyújtanak a fiatalabb korosztályok gondjainak megoldására és fejlesztésére.

Pályaorientációs Jövőkép beszélgetés programjaimon a középiskolás korosztály továbbtanulásra való felkészítése zajlik önismeretük-, érzelmi intelligenciájuk fejlesztésével, illetve a mindehhez szükséges kompetenciáik és készségeik feltárása és fejlesztése történik egyéni és csoportos formában, a szülők bevonásával, igénytől függően.

Mik lehetnek a munkahelyi-business Jövőkép beszélgetés témái?

Motiválás, delegálás, problémamegoldás, emberi kapcsolatok kezelése, csapatépítés, dicséret, értékelés, feladatteljesítmény, tervezés, értékelés, továbbképzés, csapatmunka, munka-magánélet egyensúly, stresszkezelés, kiégés (burn-out), önbizalom növelése, prezentációs készségek fejlesztése és minden, ami megakadályozza azt, hogy a tudatosság és felelősségvállalás jegyében végezd munkádat.

Módszereim: segítő és feltáró kérdezéstechnika, segítő visszajelzés, kreatív és hatékony coaching eszközök alkalmazása, OH kártya és más asszociációs eszközök, Crowley Tarot, rendszertábla-állítás. Mindez bizalommal teli légkörben, maximális odafigyeléssel, támogatással!

Jelenleg telefonon vagy skype-on tudunk beszélgetni.

Ebben a nehéz időszakban jelentős kedvezményt biztosítok ügyfeleim számára.

Díjak:

Személyes konzultáció: 10 000 Ft/alkalom helyett 6 000 Ft/alkalom (60-80 perc alkalmanként)

 

További információ, időpont foglalás:

Bodor Anita Jövőkép beszélgető, coach

life- és business coach, okleveles andragógus, felnőttképzési szakértő, tréner

Mobil: +3630/487-0025 E-mail: info@jovokepstudio.hu

 

A Jövőkép beszélgetés helyszíne: 6000 Kecskemét, Horog utca 6.