Jövőkép Stúdió - a hely, ahol fejlődni jó!
info@jovokepstudio.hu

Út az elképzelt jövőbe

 

Ha úgy érzed, hogy megakadtál, nem tudsz tovább lépni, de mindenképpen változtatni szeretnél, akkor valószínűleg coachingra van szükséged! Hogy mit jelent a coaching, arról itt olvashatsz bővebben: https://www.jovokepstudio.hu/coach/mi-is-az-a-coaching

Abban tudok neked segíteni, hogy meghatározhasd azt, hogy mit kell tenned a vágyott jövő elérése érdekében. Mindehhez tisztában kell lenned a jelenlegi helyzeteddel, meg kell szüntetni a benned lévő, gátló tényezőket, illetve fel kell ismerned a céljaidat. Mindezt persze te fogod elmesélni, meghatározni, kitalálni, egyszóval te fogsz dolgozni a célok elérése érdekében. Én ott leszek melletted, támogatlak, erőt adok, motivállak, hogy ne érezd magad egyedül! Magánéleti-life és munkahelyi-business elakadások kezelésében egyaránt tudok segíteni.

Mik lehetnek a magánéleti-life coaching témái?

Bármi, ami miatt nem tudsz teljes életet élni és megnehezíti a mindennapjaid működését. Például önbizalomhiány-, önelfogadás-, önszeretet-, önbecsülés témakörei, útkeresési kérdések, egyéni teljesítmény növelése, egészségügyi problémák, párkapcsolati nehézségek, pénzügyek, változások vagy átmenetek kezelése, szokások megváltoztatása, konfliktusok, stressz kezelés, krónikus időhiány, magány és minden téma, ami javítandó az életedben.

Ide tartozik a Párkapcsolati coaching témaköre, melynek során  a párkapcsolatban felmerült akadályok, élethelyzetek megoldásával foglalkozunk, akár egyénileg, akár párban.

Egyre nagyobb igény van a Gyerek és kamasz coachingra,  ami hatékony mgoldást nyújt a fiatalabb korosztályok gondjainak megoldására és fejlesztésére.

Pályaorientációs coaching programjaimon a középiskolás korosztály továbbtanulásra való felkészítése zajlik önismeretük-, érzelmi intelligenciájuk fejlesztésével, illetve a mindehhez szükséges kompetenciáik és készségeik feltárása és fejlesztése történik egyéni és csoportos formában, a szülők bevonásával, igénytől függően. 

Mik lehetnek a munkahelyi-business coaching témái?

Motiválás, delegálás, problémamegoldás, emberi kapcsolatok kezelése, csapatépítés, dicséret, értékelés, feladatteljesítmény, tervezés - értékelés, továbbképzés, csapatmunka, munka-magánélet egyensúly, stresszkezelés, kiégés (burn-out), önbizalom növelése, prezentációs készségek fejlesztése és minden, ami megakadályozza azt, hogy a tudatosság és felelősségvállalás jegyében végezd munkádat.

A coaching folyamat egy első ingyenes konzultációval kezdődik, ami a helyzeted bemutatásáról és személyes ismerkedésről szól, valamint meghatározzuk a közös munka kereteit. Ezt követően találkozunk az egyéni beszélgetések során, ahol egy közösen kialakított tematika mentén haladunk. Általában 3-6 alkalmat vesz igénybe a folyamat (ügyféltől és témától függően változhat).

Módszereim: segítő és feltáró kérdezéstechnika, segítő visszajelzés, kreatív és hatékony coaching eszközök alkalmazása, OH kártya és más asszociációs eszközök, rendszertábla-állítás. Mindez bizalommal teli légkörben, maximális odafigyeléssel, támogatással!

Az egyéni coaching helyszíne: 6000 Kecskemét, Horog utca 6.

További információ:  Bodor Anita +3620/428-8692

                                    life coach, business coach, OH instruktor