Jövőkép Stúdió - a hely, ahol fejlődni jó!
info@jovokepstudio.hu

Life coach képzés

Pár napig még kedvezményesen jelentkezhetsz ősszel induló képzésünkre!

(Nyilvántartási szám: 39797/2018/KOZMUVFO)

Választható kiegészítő modulokkal elvégezhető szakmai továbbképzési program!

 

Kivételes lehetőség! Nálunk párkapcsolati coaching és gyerek coaching témakörű kiegészítő modulok is elvégezhetők a Life coach képzés keretein belül!

 

A kiegészítő modul felnőttképzési engedéllyel rendelkező képzési program:

Pozitív jövőképteremtő beszélgetéseket segítők képzése

(Képzés nyilvántartásba vételi száma: E-001804/2018/D002)

1. modul: Játékos fejlesztő coaching gyerekekkel és fiatalokkal 15 óra

2. modul: Fókuszban a boldogság – párkapcsolati coaching 15 óra

(A modulok egyben és külön is elvégezhetők.)

A kiegészítő modulról bővebb információ itt:

http://www.jovokepstudio.hu/coach/kiegeszito-modulok

 

Képzés tervezett időpontja: 2019. szeptember 21. – 2020. február 08. (kéthetente szombatonként 9-17.30 óráig)

 

Képzés tervezett napjai: 2019. szeptember 21., október 05., 19., november 02., 16., 30., december 14., 2020. január 11., 25., február 08. 

 

Óraszám: 120 óra (10 alkalom kéthetente szombatonként és 20 óra egyéni feladatmegoldás).

A kiegészítő modul igénybevételével az óraszám 135 óra (10 alkalom kéthetente szombatonként és 3x1 alkalom képzés és tréning)

Létszám: minimum 8 maximum 12 fő.

A képzésre jelentkezés feltételei: OKJ-s középfokú közművelődési, könyvtári, stb. vagy egyéb iskolai rendszerben szerzett közép- és/vagy felsőfokú szakképzettség, motivációs kérdőív kitöltése.

 

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 15.

 

A Life coach képzés díja: 320 000 Ft/fő, amely részletekben is befizethető.

2019. szeptember 10-ig 288 000 Ft-os KEDVEZMÉNYES áron jelentkezhetsz!

 

A Life coach képzés kiegészítve párkapcsolati coaching vagy gyerek coaching témakörű modullal díja: 390 000 Ft/fő, amely részletekben is befizethető.

2019. szeptember 10-ig 358 000 Ft-os KEDVEZMÉNYES áron jelentkezhetsz!

 

Egyedi kedvezmény! Közalkalmazottaknak és a segítő szakmákban dolgozóknak további 15 000 Ft kedvezményt biztosítunk!

A kiegészítő modult elvégzők még egy tanúsítványt szereznek a modul témakörének megfelelően:

Pozitív jövőképteremtő beszélgetéseket segítők képzése – Játékos fejlesztő coaching gyerekekkel és fiatalokkal, illetve

Pozitív jövőképteremtő beszélgetéseket segítők képzése – Fókuszban a boldogság – párkapcsolati coaching. (A modulok egyben és külön is elvégezhetők.)

A hétévenkénti pedagógus továbbképzésbe, illetve a kulturális szakemberek továbbképzésébe is beszámítható a képzésen való részvétel!

A képzés helyszíne: 6000 Kecskemét, Horog utca 6.

További információ: Bodor Anita +3620/428-8692

JELENTKEZEM A KÉPZÉSRE

Oktatók
Gudricza Csilla

„Pszichénk olyan, mint a kaleidoszkóp, amelyben egy apró mozdulat hatására minden megváltozik. Éppen ezért nincs reménytelen helyzet, mert egy kis lépés is hatalmas változást eredményezhet.” (Bagdy Emőke)

Gudricza Csilla vagyok, magyar szakos tanár, drámapedagógus, mentálhigiénés szakember; 30 éve tanítok minden korosztályt, kicsiket, nagyokat, felnőtteket. Vallom Aronson megállapítását, az ember társas lény. Mégis a legtöbb gondot, fejtörést a személyközi (interperszonális) és a személyen belüli (intraperszonális) konfliktusok okozzák minden ember számára. Ahhoz, hogy kiegyensúlyozottabban élhessük meg mindennapjainkat, elengedhetetlennek tartom az önismeretet, a folyamatok megértését és a játékosságot.

A legnehezebb élethelyzeteket, problémákat is könnyebb úgy elviselni, ha tudjuk, hogy a dolgok nem csak úgy történnek velünk, mindennek oka van az életünkben. Időt kell szánni a megértésre, értelmezésre, arra, mi miért történik, és, ha értjük a folyamatokat, úgy a megoldást is megtaláljuk. Értenünk kell önmagunkat, és azt, ahogyan a környezetünk működik ahhoz, hogy eligazodjunk benne.

Minden tanulási folyamatban elengedhetetlen a saját élmény, a megtapasztalása a helyzeteknek, és a mindent feloldó őszinte és önfeledt játék és nevetés. Tapasztalatom szerint ebben nincs különbség a korosztályok között, mindenki szeret játszani, a játékban feloldódni, nevetni, olykor kinevetni önmagát, így a Jövőkép Stúdió coach képzésein és tréningjein is lehetőségünk lesz majd önmagunk után kocogni és közben kacagni, egyfajta pszichofitnessen részt venni, hogy Bagdy Emőke kifejezéseivel zárjam hitvallásom.

Kökényné Miklós Izabella

„A világ megismerése érdekes, hasznos, gyönyörködtető, félelmes vagy tanulságos; önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás.” (Márai Sándor)

Kökényné Miklós Izabella vagyok. Középiskolai tanárként 10 éve vagyok a pályán.

Szakterületeim: kommunikációs alapismeretek, ügyfélszolgálati kommunikáció, üzleti kommunikáció és hivatali protokoll. Az elmúlt évek során a köz- és felnőttoktatásban egyaránt lehetőségem volt kiscsoportos kommunikációs, és önismereti tréningek vezetésére. Háromgyerekes anyukaként szeretem a kihívásokat, a színes, mozgalmas napokat, és azt a stabil érzelmi biztonságot, amit a családomtól kapok ezek megéléséhez.

Végzettségeimet tekintve művelődésszervező (média, menedzser szakirány), kommunikáció szakos bölcsész, és okleveles kommunikációtanár vagyok. Elhivatottságomat tekintve pedig az embereket kutató, örökké kíváncsi ember. Érdekel minden, ami közelebb visz önmagunk megismeréséhez, és kifejezéséhez. Ennek elengedhetetlen eszköze a kommunikáció, amely hozzásegít bennünket a magabiztossághoz, és megadja a céljaink eléréséhez szükséges erőt.

A Jövőkép Stúdióban a folyamatos módszertani megújulás igényével, az elmúlt évek tapasztalatainak maradéktalan átadásával a Life- és business coach képzések kommunikációs kompetenciafejlesztő tréningjének lebonyolításában veszek részt.

Bodor Anita

„Minél érettebb és öntudatosabb egy ember, annál derűsebb.” (Müller Péter)

Bodor Anita vagyok. Szakmai pályafutásom során mindig emberek között dolgoztam, segítő szerepben. Az idő múlásával egyre nyilvánvalóbba vált, hogy mások támogatása, fejlesztése az életfeladatom. Tanulmányaim is mindig ez irányba vittek. Lifelong learnerként vallom, hogy tanulni sohasem elég, valamennyi ismeret megszerzése hasznunkra válik életünk minden területén!

A coach képzésekben legfőbb feladatom, hogy a képzési programok kidolgozásával, a legrátermettebb képzők, trénerek kiválasztásával, a képzések megszervezésével, illetve a témához kapcsolódó tudásom és tapasztalatom átadásával a résztvevők a lehető legtöbbet kapják meg, amit egy felnőtteknek szóló program adhat. Fontosnak tartom, hogy olyan biztos szakmai alapot adjunk, mely segít eligazodni ezen a területen. Célunk, hogy olyan támogató légkörben tanuljanak a nálunk tanulók, ami a siker kulcsa, és amelyet a coaching ülések során meg kell teremteniük. Felkészültségünk garancia arra, hogy nagy felismerésekben, élményekben gazdag időszak legyen, amíg hozzánk járnak. A legtöbben munka, család és számos teendő mellett végzik a képzést. Olyan valódi közösségek alakulnak ki az együtt töltött idő alatt, akik inspirálják, támogatják egymást és hétről hétre feltöltődnek. Mindez azért is lehetséges, mert egy remek képzői, tréneri gárda hozzáértő módon végzi feladatát. Hálás vagyok, hogy ilyen közegben dolgozhatok!

Büszke vagyok arra, hogy fiatal nagymamaként, egy szerető családban minden támogatást és biztatást megkapok, hogy azt csinálhassam, amihez értek és ráadásul szeretem is!

 • hogy a résztvevők, segítő szakmában dolgozók elsajátítsák a life coaching mint életminőség javítására szolgáló tevékenység elméleti és gyakorlati alapjait, módszertanát,
 • hogy a résztvevők képessé váljanak a life coaching folyamatának levezetésére, ehhez megismerjenek különböző coaching eszközöket, életvezetési technikákat és az adott helyzetnek megfelelően alkalmazni tudják azokat a segítő szerepben, az egyén fejlődése, jövőképének megfogalmazása, életminőségének javítása érdekében,
 • hogy a résztvevők önismerete és érzelmi intelligenciája fejlődjön a képzésen tanultak és átéltek hatására.
 • Azoknak, akik egy résztvevőközpontú felnőttképzési intézményben szeretnék elsajátítani a coach szakma alapjait.
 • Akiknek fontos a folyamatos önismereti fejlődés.
 • Azoknak, akik úgy érzik, hogy az érzelmi intelligencia fejlesztés ugyanolyan fontos, mint az önismereti fejlődés.
 • Munkavállalóknak, vállalkozóknak, vezetőknek, menedzsereknek, akik szeretnének a coaching szemléletben jártasságot szerezni.
 • HR szakembereknek, tanácsadóknak, mentoroknak, trénereknek, akiknek a munkájukhoz kapcsolódóan a coach kompetenciák jól hasznosíthatóak.
 • Azoknak a segítő-fejlesztő tevékenységet végző szakembereknek, akik szeretnék a munkájukat a coaching módszereivel és eszközeinek használatával még hatékonyabbá és eredményesebbé tenni.
 • Mindenkinek, aki coachinggal szeretne foglalkozni.
 • Kiemelt hangsúlyt fektetünk az önismeret fejlesztésére,
 • képzésünk tematikájában az ICF (International Coach Federation – Nemzetközi Coach Szövetség) kompetenciákat követjük, azokat fejlesztjük,
 • fontosnak tartjuk az érzelmi intelligencia fejlesztését is,
 • a képzés kiscsoportos formában, maximum 12 fő részvételével zajlik,
 • a megszerezett tudás azonnal hasznosítható,
 • az elméleti ismereteket minden esetben átültetjük a gyakorlatba, az elmélet és a gyakorlat aránya 30-70%,
 • a tanulási folyamat alatt többször használunk akvárium gyakorlatot, melyben a résztvevők betekintést nyerhetnek abba a hétköznapi körülmények között négyszemközt zajló, intim segítő helyzetbe, melyben a coaching ülések történnek,
 • széleskörű coaching eszköztárat alkalmazunk, az eszközök használatának elsajátítása saját élményeken keresztül történik,
 • minden résztvevőnkkel külön foglalkozunk, figyelembe véve egyéni adottságaikat, különböző tapasztalataikat, mindezek alapján személyre szabottan tudjuk fejleszteni őket, hogy segítsük a coachinggal kapcsolatos céljaik elérésében,
 • a képzés időtartama alatt kompetenciafejlesztő tréningek keretében öt alkalommal fejlesztjük a résztvevők ismereteinek, képességeinek és attitűdjének komplex együttesét, melyek célja még alkalmasabbá tenni őket a coaching tevékenység hatékonyabb ellátására,
 • a résztvevőink a képzés során végigvezetnek egy teljes coaching folyamatot, amely felkészíti őket a való életben várható szakmai kihívásokra,
 • profi képzőink, trénereink adják át az ismereteket, akiknek végzettsége a tananyag tartalmához illeszkedik (coach, pszichológus, mentálhigiénés-, kommunikációs szakember, drámapedagógus),
 • a képzés kéthetente zajlik, hogy az órákon elhangzottaknak legyen ideje leülepedni, így hatékonyabb és biztosabb tudásátadás zajlik nálunk,
 • egyedülálló, hogy a vizsga előtt felkészítő napot tartunk,
 • a képzést sikeresen elvégzőknek lehetőséget biztosítunk a további folyamatos fejlődésre, gyakorlási lehetőségre, szakmai tapasztalatcserére, egy biztonságot adó szakmai bázishoz való tartozásra.

Mindezt a kiváló szakemberek, trénerek, az igényes környezet és a profi képzésszervezés is biztosítja!

1. Life coaching alapok

2. Az együttműködésre épülő coaching módszertana

3. Life coaching a gyakorlatban

4. Coaching kompetenciafejlesztő tréningek:

Önismereti tréning

Kommunikációs-, konfliktuskezelési- és stresszoldó tréning

Érzelmi intelligenciafejlesztő tréning

Tranzakcióanalitikus tréning

5. Egyéni feladatmegoldás

6. Szintetizáló nap, vizsgafelkészítő

7. Záróellenőrzés (írásbeli és szóbeli vizsga), képzés ünnepélyes zárása, tanúsítvány átadás

+ igény szerint párkapcsolati coaching vagy gyerek coaching témakörű modul elvégzése, melynek tartalma 3x1 alkalom képzés, tréning.

Képzés időpontja: 2019. szeptember 21. – 2020. február 08.

Óraszám: 120 óra (10 alkalom kéthetente szombatonként és 20 óra egyéni feladat megoldás).

A kiegészítő modul igénybevételével az óraszám 135 óra (10 alkalom kéthetente szombatonként és 3x1 alkalom képzés és tréning)

Létszám: minimum 8 maximum 12 fő.

A képzésre jelentkezés feltételei: OKJ-s középfokú közművelődési, könyvtári, stb. vagy egyéb iskolai rendszerben szerzett közép- és/vagy felsőfokú szakképzettség, motivációs kérdőív kitöltése.

 

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 15.

 

A Life coach képzés díja: 320 000 Ft/fő, amely részletekben is befizethető.

2019. szeptember 10-ig 288 000 Ft-os KEDVEZMÉNYES áron jelentkezhetsz!

 

A Life coach képzés kiegészítve párkapcsolati coaching vagy gyerek coaching témakörű modullal díja: 390 000 Ft/fő, amely részletekben is befizethető.

2019. szeptember 10-ig 358 000 Ft-os KEDVEZMÉNYES áron jelentkezhetsz!

 

Egyedi kedvezmény! Közalkalmazottaknak és a segítő szakmákban dolgozóknak további 15 000 Ft kedvezményt biztosítunk!

 

A résztvevők a képzés sikeres elvégzéséről tanúsítványt kapnak (Life coach).

A kiegészítő modult elvégzők még egy tanúsítványt szereznek a modul témakörének megfelelően:

Pozitív jövőképteremtő beszélgetéseket segítők képzése – Játékos fejlesztő coaching gyerekekkel és fiatalokkal, illetve

Pozitív jövőképteremtő beszélgetéseket segítők képzése – Fókuszban a boldogság – párkapcsolati coaching. (A modulok egyben és külön is elvégezhetők.)

A hétévenkénti pedagógus továbbképzésbe, illetve a kulturális szakemberek továbbképzésébe is beszámítható a képzésen való részvétel!

A képzés helyszíne: 6000 Kecskemét, Horog utca 6.

További információ: Bodor Anita +3620/428-8692

 

JELENTKEZEM A KÉPZÉSRE