Jövőkép Stúdió - Bodor Anita
info@jovokepstudio.hu
Mi várható a tavaszi hónapokban? – Jövőkép Tarot útmutatás
2020-03-21

Itt a Tavasz, új időszámítás kezdődik…

 

Átalakulóban a világ. Nagy korszakváltásban vagyunk. Valami elmúlt, elbukott. Elveszített illúzió állapotába kerültünk. A Kardok Tízes – Bukás lapjának üzenete kissé hasonlít a Torony lapjának mondanivalójához. Nagy és erőteljes változások történnek, az eddigi minták, működések megdőlni látszanak. Alapjaiban rendül meg a világ, és ami eddig mozgatta, az egó működése gyengülni kezdett. A krízis lehetőséget ad arra, hogy egy új, magasabb szintre építkezzünk.

Ha körbenézel, sok helyen a félelem, fejetlenség, görcsösség kezd eluralkodni. Az emberek elkezdtek küzdeni a túlélésért, erre, jó példa, hogy elindult a felvásárlási láz, a média ontja a félelem- és bizonytalanság keltés híreit. A fény és a sötétség harca folyik. Pedig még csak most kezdődött el a folyamat, még csak az elején vagyunk, de már iszonyú erejű küzdés, ellenállás érzékelhető… Ahelyett, hogy fegyelmezetten, ám könnyedén, a szív szavát követve léteznénk és az ellenállás helyett együttműködnénk. (Botok Tízes – Elnyomás)

Ugye tudod, nem mindegy, hogy a szeretet vagy a félelem motivál?

Légy nyitott az életre, az új megtapasztalására, hiszen eljött a tavasz ideje! Légy spontán és természetes. A Botok Hercege fiatalos, férfias minőség. Mit jelent ez? Duzzadó erő és életöröm jellemzi, elfogadja a kihívásokat és tanul a tapasztalataiból. Már nem az egó hajtja, hanem a mindenség javára használja fel erejét és tüzes akaratát.

Sokat segít a folyamatban, ha tudatosan elkezdesz befelé figyelni. Foglalkozz magaddal, meditálj, dolgozz a belső átalakuláson. Minden adott hozzá, most mindannyian megkaptuk ezt a lehetőséget, hiszen elszigetelve, otthon tölthetjük napjainkat. A Diadalszekér a világosság, megújulás, elindulás, újrakezdés üzenetét hordozza. A meditáció segít abban, hogy a szív szavára hallgatva, az elmét legyőzve, még tudatosabbá válva tudj haladni utadon.

Tudatos gondolataidat támogatja, erősíti a Botok Hercegnője, aki a tavasz és újjászületés szimbóluma. Ő az, aki lelkesedik, legyőzi a félemét, optimista és hisz az újrakezdésben. Ő már legyőzte a rettegés tigrisét, így valódi önmaga lehet és száguld a fény felé. Nem félelemben, bizonytalanságban, hanem a világosságban, a szeretetben létezik.

A tudattalan gondolatok szinkronban vannak, ugyanezt tükrözik. A Botok Hármas – Erény is a tavasz kezdetének és újrakezdésnek a lapja. Ahhoz, hogy újult erővel tudj indulni, tisztíts, tedd le a múlt terheit, engedd el, ami már nem kell, így sikerülhetnek terveid. A test-lélek-szellem egysége, a középpontban levés erőt, önbizalmat és fényt ad számodra és a külvilág számára egyaránt.

Az Eon lapja egy különleges, új minőség megszületése. Változtasd meg a szemléleted, új látásmóddal tekints a világra. Nézd felülről a dolgokat, figyeld páholyból a történetet. Ne vonódj be, így összefüggéseiben fogod látni a dolgokat. Egy új és fényes jövő kezdődik el számodra.

A külvilág hatása felerősítheti az esetleges önzésedet és függőségeidet. Ahhoz, hogy ki tudj szabadulni az Ördögi körből, engedd el azokat a túlzott vágyaidat, melyek lehúznak. Ezek lehetnek félelmek, kételyek, túlzott élvezetek hajszolása, esetleg mások kihasználása. Az Ördög lapja ugyanakkor a kreatív teremtés, alkotás lehetőségét is jelenti. A teremtőerőt magas és tudatos szinten, ne csak saját boldogulásod érdekében használd.

Tehát kezdj el játszani, légy saját sorsod formálója, válj könnyeddé, nyitottá! A Mágus azt teszi, ami örömet okoz neki, ami lelkesíti, ami megmozgatja. Légy önmagad, tedd, ami a szíved vágya és a siker nem marad el. Légy saját életed Mágusa.

A tavaszi megújulás eredménye, ha befelé figyelsz, az önmunkát elvégzed, tisztítasz, elengedsz, a Botok Ásza minősége. Új lendület, kreatív energia, ami belőled fakad, de átterjed a körülötted lévőkre is. A tűz elem dinamizmus, erő, szenvedély, lendület és energia. Maga az ÉLET.


Szeretettel várlak Jövőkép Tarot útmutatásra!

Jelenleg telefonon vagy skype-on tudunk beszélgetni.

Ebben a nehéz időszakban jelentős kedvezményt biztosítok számodra!

https://jovokepstudio.hu/jovokep-tarot/jovokep-tarot-utmutatas

További információ:

Bodor Anita Jövőkép beszélgető, coach

life- és business coach, okleveles andragógus, felnőttképzési szakértő, tréner

Mobil: +3630/487-0025 E-mail: info@jovokepstudio.hu

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a bejegyzéshez...