Jövőkép Stúdió - Bodor Anita
info@jovokepstudio.hu
KÉPessé válni valamire…
2019-02-04

Képtelen vagyok megoldani a problémámat, kérlek, segíts…. Sokszor ezzel a rövid, ám annál tartalmasabb közléssel kezdik a beszélgetést a hozzám fordulók. Ahogy haladunk a feltáró, segítő beszélgetésben, egyre jobban kirajzolódik az, hogy a nehézség megoldásában, a legtöbb esetben ugyanazokat a módszereket, technikákat, kommunikációt, sémákat vetjük be. Csupán az erő, intenzitás változik, hol felerősödik, hol alábbhagy, hol elillan és a végén lihegve nézünk körül, hogy semmi sem változott, ráadásul baromira elfáradtunk úgy, hogy nem simult el a helyzet, sőt.

Tudjátok, hogy miért nem működik mindez? A válasz nagyon egyszerű, ahogy Einstein is megfogalmazta már: „Nem lehet megoldani problémákat ugyanazzal a gondolkodásmóddal, amivel csináltuk őket.”

Tehát a változás abban rejlik, hogy más módon, más eszközökkel, más kommunikációval, egyszóval MÁSként közelítünk a problémához. A KÉPtelenségből átlépünk a KÉPességbe.

 

Ebben (is) tud nektek segíteni az egyéni coaching vagy életvezetési tanácsadás, nevezzétek úgy, ahogy akarjátok :-) 

 

Ha szeretnél egyéni coachingra, tanácsadásra jelentkezni: https://www.jovokepstudio.hu/egyeni-coaching

Ha érdekel a Life coach képzésünk, ahol segítővé válhatsz, ráadásul önismereted is erőteljesen fejlődik: https://www.jovokepstudio.hu/coach/life-coach-kepzes

Ha kíváncsi vagy párkapcsolati vagy gyerek coach tréningjeinkre: https://www.jovokepstudio.hu/coach-treningek/gyerek-coaching

https://www.jovokepstudio.hu/coach-treningek/parkapcsolati-coaching

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a bejegyzéshez...