Jövőkép Stúdió - Bodor Anita
info@jovokepstudio.hu
Jövőkép Tarot útmutatás: EGYsÉG és EGÉSZsÉG a félELEM helyett
2020-03-14

 

Helyzet van. Próbatétel. Mit tehetsz, hogy uralkodni tudj a kialakult „veszélyhelyzeten”?

A Kardok Lovagja lap mutatja, hogy a gondolataiddal teremtesz. Tudatosítsd magadban, hogy most, ebben a helyzetben mi a legfontosabb számodra. Ne engedd befolyásolni magad, ne a külvilág hatása szerint működj, összpontosíts a lényegre. Ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a félelem, hiszen akkor el fog kezdeni irányítani és a tapasztalás fájdalmas lesz számodra és mások számára egyaránt. A test-lélek-szellem egysége maradjon fókuszodban.

Sajnos a sok rémhír, a félelem keltése, a negatív energiák áramlása még azokban is kioltja a Főpapnő minőséget, akik „normál esetben” intuitívak és gyógyító erő birtokában vannak. Ha elkezdünk félni, akkor függeni fogunk a külvilág hatásaitól, észre sem vesszük a körülöttünk lévő, csodálatos világot. A férfi-női energiák egyensúlya felborul a hatalmi harcban, ami a koronavírus terjedésében és hatásában egyértelműen érzékelhető. A kintről bezúduló káosz és hangzavar elnyomja a belső hangunkat.

Segítő erő a Kelyhek Lovagja, aki fehér lovon érkezik és hirdeti, hogy a szeretet szárnyakat ad. Most a szeretet erejére érdemes támaszkodni, ami emelő erő. Ebben az időszakban előtérbe kerül az emberi kapcsolataid minősége is. Keresd a kapcsolódást a hasonlóan érző, gondolkodó embertársaiddal, segíts a gyengébbeken, a bajba jutottakon és a szeretet ereje kiemel a nehéz helyzetből. Melengesd meg a szívedet, nézz meg egy videót az olaszokról, akik együtt énekelnek a karanténban! A szeretet ereje, az összetartás öröme átsegíti őket a nehézségeken. Érdemes példát venni róluk:)

Maradj tudatos, kövesd a szíved szavát, mondj igent az életre (mondj nemet a koronavírusra). A Kelyhek Kilences – Boldogság lapja az adakozó szeretet, életöröm, életenergia áramlását ábrázolja, ez a végkifejlet. Keresd belső örömforrásodat, éld meg a belső teljességet és szabadságot. Te hass a külvilágra most, ne engedd, hogy az hasson rád.

Ugye érzed, hogy sorsfordító időszakot élünk? A Kardok hercege lap szerint itt az ideje elbúcsúzni a negatív, félelemmel teli gondolatoktól, eszméktől, elképzelésektől. Ami most történik körülöttünk, az nem a belső igazságunk. Lehetőséged van a nemet mondásra. Ne vonódj be. Használd a Világosság Kardját. Mondj igent magadra, a szeretteidre, az életre!

Szeretettel várlak Jövőkép Tarot útmutatásra!

https://jovokepstudio.hu/jovokep-tarot/jovokep-tarot-utmutatas

További információ:

Bodor Anita Jövőkép beszélgető, coach

life- és business coach, okleveles andragógus, felnőttképzési szakértő, tréner

Mobil: +3630/487-0025 E-mail: info@jovokepstudio.hu

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a bejegyzéshez...