Jövőkép Stúdió - Bodor Anita
info@jovokepstudio.hu
Jövőkép Tarot heti útmutatás - 2020. március 9-15.
2020-03-09

Telihold napja van, az erőteljes tisztulás és teremtő gondolatok ideje. Cselekedj ekképp (tisztíts és teremts), hogy egy új kezdet bontakozhasson ki és indulhasson el.

Érzed, hogy a változás és újjászületés időszaka van? Közeledik a tavasz, kezd újjáéledni a természet. A természet részeként hangolódj rá a folyamatokra, tisztíts és engedj el, illetve teremts valami szépet, amit szeretnél.

A Halál lapja nem azt sugallja, hogy vége van az életnek. Azt jelzi, hogy változás van, vég és újjászületés egyben. Elválás és felszabadulás. Sokszor indokolatlanul ragaszkodunk, még akkor is, ha visszahúz, mert félünk a helyébe jövő újtól, ami ismeretlen. Pedig ha valaminek vége van, az egy új kezdete, egy újnak, jobbnak a lehetősége is egyben.

Tudatosítsd magadban, melyek azok a csalódások, fájdalmak, rossz tapasztalatok, amelyek már nem szolgálnak, nincs rájuk szükséged. Ne bántsd magad, másokat főleg ne. Rakj rendet a gondolataidban. Nézz szembe a félemeiddel! Csak így tudod legyőzni, ha szembenézel vele. Akkor elveszti erejét feletted. Engedd meg magadnak, hogy jöjjenek a negatív gondolatok, rossz érzések. (Kegyetlenség, Szomorúság) Mosd át magadon mindezt és engedd el. Szabadulj fel.

Ha mindezt megteszed, és önismereti utadon haladva legyőzöd elmédet, a negatív gondolatok, rossz érzések megtisztítása után, önmagadra, befelé figyelve a szív szavára hallgatva jöhet a változás, az új kezdet. Ki fog sütni a nap, jóra fordulnák a dolgok körülötted, tudatosan és újult erővel létezhetsz a szerelmetes tavasz idején:) (A Diadalszekér)

Szeretettel várlak Jövőkép Tarot útmutatásra!

https://jovokepstudio.hu/jovokep-tarot/jovokep-tarot-utmutatas

További információ:

Bodor Anita Jövőkép beszélgető, coach

life- és business coach, okleveles andragógus, felnőttképzési szakértő, tréner

Mobil: +3630/487-0025 E-mail: info@jovokepstudio.hu

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a bejegyzéshez...