Jövőkép Stúdió - Bodor Anita
info@jovokepstudio.hu
Jövőkép beszélgetés - a siker kulcsa te vagy
2020-03-07

Ha úgy érzed, hogy megakadtál, nem tudsz tovább lépni, de mindenképpen változtatni, fejlődni szeretnél, ha önismereti utadon segítségre van szükséged, akkor próbáld ki a Jövőkép beszélgetést!

Ha szeretnéd, segítek neked abban, hogy személyes fejlődésed révén megtaláld az utat a teljes, boldog és kiegyensúlyozott élet megéléséhez. Ahhoz, hogy fejlődj és meg tudd határozni a sikeres személyes jövőképedet, az elhatározásodra, nyitottságodra és a fejlődés iránti vágyadra van szükség. Én Jövőkép beszélgetőként tudásomat, tapasztalatomat, hatékony eszközeimet és módszereimet ajánlom fel számodra mindehhez. Kísérlek utadon. A többi rólad szól. A siker kulcsa te vagy.

Abban tudok neked segíteni, hogy tovább tudj haladni, szintet tudj lépni, hogy elérhesd a vágyott jövőt. Mindehhez tisztázzuk jelenlegi helyzetedet, dolgozunk a benned lévő, gátló tényezők feloldásán, illetve meghatározzuk céljaidat és kidolgozzuk az oda vezető utat.

Ahhoz, hogy hatékonyak legyünk, szükség van rád teljesen, az elhatározásodra, igényedre a változás, fejlődés iránt. Én ott leszek melletted, támogatlak, erőt adok, motivállak, hogy ne érezd magad egyedül! Magánéleti-life és munkahelyi-business elakadások kezelésében egyaránt tudok segíteni.

https://jovokepstudio.hu/jovokep-beszelgetes

Ha kíváncsi vagy a Tarot kártya üzeneteire, próbáld ki a Jövőkép Tarot – önismeret fejlesztő útmutatást!

A személyes találkozáson átbeszéljük jelenlegi helyzetedet, pontosítjuk témáidat, elakadásaidat és kérdéseidet. Segítő, támogató beszélgetésben lesz részed, ahol a Tarot segítségével tisztábban látunk rá a helyzetedre és a megoldás, fejlődés is a lapok útmutatása alapján fog kirajzolódni.

A Tarot útmutatást ad számodra, segítségével megértheted, mi miért történik veled, mit tehetsz, milyen út áll előtted, hogyan fejlődj életedben. A kártya rendkívül hasznos segítő, amíg nem teszed tőle függővé az életedet. Nagyon fontos tehát tudni, a Tarot irányt, utat mutat, de a döntés mindig rajtad múlik.

Kérlek, legyél tisztában azzal, hogy nem fogok jósolni neked. Ám segítek abban, hogy ennek a csodálatos eszköznek a segítségével megoldhasd életed fontos kérdéseit és nagyobb önismeretre tegyél szert. Készülj arra, hogy belső munkára lesz szükséged ahhoz, hogy elérd céljaidat és vágyott jövődet.

https://jovokepstudio.hu/jovokep-tarot/jovokep-tarot-utmutatas

 

További információ:

Bodor Anita Jövőkép beszélgető, coach

life- és business coach, okleveles andragógus, felnőttképzési szakértő, tréner

Mobil: +3630/487-0025 E-mail: info@jovokepstudio.hu

Helyszín: 6000 Kecskemét, Horog utca 6.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a bejegyzéshez...