Jövőkép Stúdió - Bodor Anita
info@jovokepstudio.hu
Üzleti coaching
2019-01-26

Gondolatok a tegnap befejeződött business coaching képzésünk kapcsán

A munkahelyi elégedettség és siker elérhető az üzleti coaching segítségével. Mi kell mindehhez? A varázsszavak: tudatosság és felelősségvállalás.

Mit jelent tudatosnak lenni? Annyit, hogy képesek vagyunk minden olyan dolgot elérni, amit zsigerből akarunk, és amiben mélyen hiszünk ott legbelül. Ha pontosan tudjuk, hogy mi a célunk, akkor válunk képessé a gondolatainkat, érzelmeinket és cselekedeteinket uralni mindennek érdekében, eleinte a business coach segítségével, később már önállóan. Mindezt tudatos fejlődésnek kell kísérnie, tudatos döntéseket kell hozni a vágyott eredmény elérése érdekében. A tudatossággal válunk képessé a sikerre.

A felelősség pedig azért szükséges, mert ha vállaljuk a felelősséget a gondolatainkért, érzelmeinkért és tetteinkért, és egyre jobban elköteleződünk ezek irányában, így a teljesítményünk is javulni fog.

Ahhoz, hogy a tudatosság és felelősségvállalás jegyében fejleszteni tudd önmagad, illetve a hozzád fordulót, a munkahelyi elégedettség, siker és a nagyobb teljesítmény érdekében, várunk Pozitív jövőképteremtő business coaching – felnőttképzési engedéllyel rendelkező képzési programunkra!

Minderről bővebben itt olvashatsz: 

https://www.jovokepstudio.hu/coach/life-es-business-coach-kepzes

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a bejegyzéshez...