Jövőkép Stúdió - Bodor Anita
info@jovokepstudio.hu
Akarsz sikeres és boldog lenni?
2019-07-29

Nem hinném, hogy erre a kérdésre bárki is azt válaszolná, hogy kösz, nem. Hiszen alapvetően mindannyian erre vágyunk. És ahányan vagyunk, annyiféle módon gondoljuk ezt, mindenkinek mást jelent sikeresnek és boldognak lenni.

A napokban kaptam az alábbi üzeneteket, amiktől persze én is még sikeresebbnek és boldogabbnak érzem magam:

„Szép napot kívánok Tanárnő!
Elnézést a zavarásért. Szeretném megköszönni a sok segítséget, kedvességet, lelkesítést illetve a hitet. Sikerült a felvételim. Sokszor hasznosítottam azokat a mondatokat, amiket Ön által kaptam és ami által sikeresen vettem az akadályaimat. Örökké hálás leszek, mert Ön által lettem kiegyensúlyozott és optimista.
Elhatároztam a magyar írásbeli után, hogy maximális pontszámú szóbeli feleletet fogok csinálni. És tessék képzelni, sikerült. Pedig mindenki azt mondta az lehetetlen pláne emelten. Nekem sikerült, hiába vett le a lábamról a 40 fokos láz.
Csak azért szerettem volna ezt elmondani, mert ott visszhangoztak a fejemben azok a mondatok, amiket Ön mondott nekem.
Nagyon szépen köszönöm!”

„Sziaa, csak azért írok, mert sikerült a vizsgám, amiről még a bor téren beszéltünk, tényleg működött a hit rendszered, végig mondogattam magamban, hogy meg fogom csinálni és kétely sem volt bennem és 3 hétig tanultam és 4est kaptam, szóval köszönöm, szupi vagy!"

Ám egy pillanatig sem gondolom, hogy én vagyok képes vagyok mások sikerét és boldogságát létrehozni. A fenti üzentekre adott válaszokban ez a fontos tény is benne van.

Tudjátok, mire vagyok képes? Arra, hogy nem csak a hivatásomban, coachként, hanem életem más területein is hatékonyan tudom alkalmazni a coaching szemléletet. Ez azt jelenti, hogy ha beszélgetünk, én figyelmesen végig hallgatlak. Ha problémád van, én nem mondom meg, hogy mi legyen a megoldás. Nem címkézlek, nem minősítelek, elfogadlak pont olyannak, amilyen vagy. A kérdéseimmel azonban rávezetlek a megoldásra. Úgy, hogy a benned lévő erőforrásokat mozgósítva, a gátakat legyőzve képessé válsz arra, hogy elérd a céljaidat, hogy sikeres és boldog lehess. Az életed minden területén. Csak rajtad múlik. Ilyen pofonegyszerű mindez.

Ha szeretnéd ezt a tudást, szemléletet alkalmazni, iratkozz be szeptemberben induló life coach képzésünkre! Minderről bővebben itt olvashatsz: https://jovokepstudio.hu/coach/life-coach-kepzes

Ha segítségre van szükséged, fejlődni szeretnél, szeretettel várlak egyéni coachingra: https://jovokepstudio.hu/egyeni-coaching

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a bejegyzéshez...